fbpx
Home NewsGaming News Epic Games Store | Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα [Update]

Epic Games Store | Δωρεάν παιχνίδι κάθε μέρα [Update]

Γράφει ο/η Χρήστος Διαμάντης

Το Epic Games Store στα πλαίσια της εορταστικής περιόδου αποφάσισε να δίνει όχι δύο παιχνίδια την εβδομάδα όπως συνηθίζει να κάνει αλλά ένα διαφορετικό κάθε μέρα. Ακόμα δίνεται και ένα κουπόνι έκπτωσης αξίας 10 Ευρώ για την αγορά επιλεγμένων παιχνιδιών μέσα από τη πλατφόρμα του Epic Games Store με αξία 14,99 Ευρώ ή ανώτερη. Με τη χρήση του κουπονιού μέσα στη διάρκεια των προσφορών παίρνετε αυτόματα ένα ακόμα κουπόνι. Τα κουπόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν έως τη 1η Μαΐου 2020. Για να το αποκτήσετε μπορείτε να πατήσετε στο αντίστοιχο κουμπί ή να πάρετε ένα από τα δωρεάν παιχνίδια.

Από σήμερα 19 Δεκεμβρίου και έως την 1η Ιανουαρίου, θα μπορείτε να αποκτήσετε εντελώς δωρεάν τον τίτλο που θα προσφέρει το Epic Games Store. Ο Τρόπος για να προσθέσετε στην βιβλιοθήκη σας τα δωρεάν παιχνίδια του ηλεκτρονικού καταστήματος είναι απλός. Το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι Log in στον λογαριασμός σας ή αν δεν έχετε, μπορείτε να δημιουργήσετε έναν πατώντας εδώ.

Το πρώτο δωρεάν παιχνίδι είναι το Into The Breach. Πρόκειται για ένα turn-based strategy RPG όπου ο παίκτης αναλαμβάνει τον έλεγχο ρομπότ από το μέλλον και προσπαθέι να σώσει τον κόσμο από τους εξωγήινους.

Μείνετε συντονισμένοι στο Just Gamer για να μαθαίνετε το δωρεάν παιχνίδι της ημέρας.

Update 20/12

Το δεύτερο δωρεάν παιχνίδι της εορταστικής περιόδου είναι το TowerFall Ascension. Πρόκειται για την definitive έκδοση του επιτυχημένου archer combat παιχνιδιού. Ένα παιχνίδι τεσσάρων παικτών άκρως διασκεδαστικό αλλά και έντονο. Βρείτε τους θησαυρούς και αναβαθμίστε τα skill σας ενώ προσπαθείτε να γίνεται άσσοι στο πιάσιμο βελών.

Update 21/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Superhot. Πρόκειται για ένα first person shooter με μια διαφορετική συνταγή. Ο χρόνος στο παιχνίδι κινείται μόνο όταν κινήστε και εσείς. Δεν υπάρχει restore HP, ούτε σφαίρες στον δρόμο. Είστε μόνοι σας κλέβοντας όπλα από τους αντιπάλους και αποφεύγοντας σφαίρες για να επιζήσετε.

Update 22/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Little Inferno. Πρόκειται για ένα puzzle game όπου λαμβάνει χώρα μπροστά από ένα τζάκι. Σκοπός του παίκτη σε αυτό το περίεργο παιχνίδι είναι να κάψει διάφορα αντικείμενα και συνδυασμούς αυτών ώστε να δει το πώς αντιδρά το καθένα από αυτά όταν παραδίδεται στις φλόγες.

Update 23/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Ape Out. Ένα smash ’em up όπου αυτοί που σας έχουν αιχμαλωτίσει μπορούν να γίνουν τα όπλα αλλά και οι ασπίδες σας. Ένα παιχνίδι με άγρια και έντονη καταστροφή υπό τους ρυθμούς φρενήρης Jazz μουσικής.

Update 24/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Celeste. Ένας indie, platformer τίτλος που έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από τη κοινότητα. Σκοπός του παίκτη είναι να βοηθήσει την Madeline να καταπολεμήσει τους εσωτερικούς της δαίμονες στο ταξίδι της προς την κορυφή του Celeste mountain.

Update 25/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Totally Accurate Battle Simulator (TABS). Πρόκειται για παιχνίδι τακτικής βασισμένο στα physics. Ο παίκτης απολαμβάνει μάχες μέσα στις εποχές με μεγάλη ακρίβεια.

Update 26/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Faster Than Light (FTL). Πρόκειται για ένα παιχνίδι εξομοίωσης διαστημόπλοιου όπου ο παίκτης είναι ο κυβερνήτης του. Η δράση διαδραματίζεται σε έναν τυχαίο γαλαξία και ο παίκτης οργανώνοντας τη στρατηγική του οδηγεί το πλήρωμά του στη μάχη.

Update 27/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Hyper Light Drifter. Πρόκειται για ένα action RPG παιχνίδι που ανήκει στα καλύτερα κλασικά 16bit παιχνίδια. Σε ένα περιβάλλον με μοντέρνους μηχανισμούς, η ηχώ ενός σκοτεινού παρελθόντος, αντανακλά σε μία άγρια γη γεμάτη θησαυρούς και αίμα.

Update 28/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Shadow Tactics. Πρόκειται για ένα σκληροπυρηνικό tactical stealth παιχνίδι που λαμβάνει χώρα στην Ιαπωνία. Ο παίκτης στον ρόλο ενός Shogun επιστρατεύει πέντε ειδικούς σε δολοφονίες και σαμποτάζ και επιβάλει ειρήνη στο έθνος.

Update 29/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το The Talos Principle. Πρόκειται για ένα first person puzzle παιχνίδι. Ο παίκτης ξυπνά σε έναν περίεργο κόσμο με αρχαία ερείπια και προηγμένη τεχνολογία όπου θα πρέπει να λύσει πολύπλοκους γρίφους από τον δημιουργό του.

Update 31/12

Το σημερινό δωρεάν παιχνίδι είναι το Yooka-Laylee and the Impossible Lair. Πρόκειται για ένα Platform παιχνίδι περιπέτειας επηρεασμένο και με στοιχεία από τα Donkey Kong.

You may also like