fbpx
Home NewsGaming News Νέες κυκλοφορίες της Microids (Δ.Τ)

Νέες κυκλοφορίες της Microids (Δ.Τ)

Γράφει ο/η Δημήτρης Γαλατσάνος

Ακολουθεί Δελτίο τύπου

Παρίσι, 28 Μαρτίου 2019 – Η Microids ανακοινώνει με χαρά μερικούς από τους τίτλους που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2019. Με επίκεντρο την περιπέτεια, τους ρετρό τίτλους και τους γνωστούς τίτλους, η Microidsενισχύει την αναγνωρισμένη από όλους στρατηγική περιεχομένου της.

«Το 2018 ήταν μια χρονιά-ρεκόρ για την Microids με τις επιτυχίες του Asterix & Obelix XXL2, του Gear.Club Unlimited 2, του Toki και του Flashback 25th Anniversary. Αυτές οι επιτυχίες επιβεβαιώνουν την μακροπρόθεσμη στρατηγική μας και την θέληση μας να αναπτύσσουμε παιχνίδια με όλο και μεγαλύτερους προϋπολογισμούς. Φέτος, είμαστε χαρούμενοι που θα προσφέρουμε νέες περιπέτειες και εμπειρίες στην κοινότητα μας», δήλωσε οElliot Grassiano, Αντιπρόεδρος της Microids.

ASTERIX & OBELIX XXL3: THE CRYSTAL MENHIR
Κυκλοφορία: Q4 2019
Μια οδύσσεια για να την μοιραστείτε με όλους, φτιαγμένη με χιούμορ, χαστούκια και φιλία
Οι δύο πασίγνωστοι Γαλάτες επιστρέφουν, πιο γυμνασμένοι από ποτέ και έτοιμοι να τραβήξουν την προσοχή σας στο Asterix & Obelix XXL3: The Crystal Menhir! Τι έχει το μενού; Αγριογούρουνα, γέλιο και χαστούκια δεξιά κι αριστερά. Πιστό στον προκάτοχο του, το παιχνίδι θα προσφέρει κινηματογραφικές αναφορές. Για πρώτη φορά, οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να ανακαλύψουν αυτήν την φανταστική περιπέτεια μόνοι ή σε co-op modeστον ρόλο του Asterix ή του Obelix!Ο Asterix, ο Obelix και ο Dogmatix πρέπει να ανακατασκευάσουν το μυστηριώδες, κρυστάλλινο Μενίρ. Θα ταξιδέψουν στις τέσσερις γωνιές της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας και ακόμα παραπέρα, για να σταματήσουν μια τρομακτική απειλή!

BLACKSAD: UNDER THE SKIN
Κυκλοφορία: Σεπτέμβριος 2019
Το Blacksad: Under the Skin, ένα αφηγηματικό adventure game που αναπτύσσεται από την Pendulo Studios και την YS Interactive, θα κυκλοφορήσει τον Σεπτέμβριο του 2019 στο PlayStation 4, στο Xbox One, στοNintendo Switch, στα PCs και στα Mac.
Η Microids αποκαλύπτει νέες εικόνες ώστε οι παίκτες να ανακαλύψουν μερικούς νέους χαρακτήρες από αυτήν την αποκλειστική ιστορία, αλλά και νέα σκίτσα του John Blacksad!

FORT BOYARD
Κυκλοφορία: Ιούνιος 2019
Παρακολουθήστε τον θρύλο του Fort Boyard και αντιμετωπίστε προκλήσεις αντάξιες των μεγαλύτερων περιπετειών! Σε αυτό το party game, οι παίκτες θα συμμετέχουν στις δοκιμασίες της ομώνυμης τηλεοπτικής εκπομπής. Μόνοι ή με τρεις ακόμη φίλους τους, θα συναντήσουν εμβληματικούς χαρακτήρες του πέτρινου οικήματος, στην προσπάθεια τους να συγκεντρώσουν όλα τα απαραίτητα κλειδιά για να πάρουν τον θησαυρό. Η αντοχή, η επιδεξιότητα και η επιμονή θα είναι τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά που θα χρειαστούν για να κερδίσουν όσα περισσότερα νομίσματα μπορούν.

TOKI
Κυκλοφορία: Q2 2019
Μετά την μεγάλη επιστροφή του στο Nintendo Switch, το arcade remake του καλτ παιχνιδιού TOKI θα κυκλοφορήσει φέτος στο PlayStation 4, στο Xbox One, στα PCs και στα Mac! Παρά το ότι το gameplay παραμένει πιστό στον αρχικό τίτλο, οι συγκεκριμένες εκδόσεις θα αποκτήσουν ένα Speedrun mode, ένα σύστημα με quick saves και 5 πρόσθετα φίλτρα γραφικών για να μπορέσετε να απολαύσετε το TOKI με διαφορετικούς τρόπους!Το TOKI θα κυκλοφορήσει σε ψηφιακή μορφή στο PlayStation Store, στο Xbox Marketplace, στα PCs και στα Mac. Σε εμπορική συσκευασία θα κυκλοφορήσει μόνο για το PlayStation 4 στην Ευρώπη.

TITEUF THE GAME
Κυκλοφορία: Q4 2019
Ο Titeuf και οι φίλοι του επιστρέφουν στον κόσμο των video games! Βοηθήστε τους να υποδυθούν καλύτερα ότι είναι τα χειρότερα ντουβάρια του σχολείου σε 50 mini-games, όπου συμμετέχουν ως και 4 παίκες. Την ημέρα πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς, ο Titeuf παρακολουθεί μια τηλεοπτική εκπομπή για τις μεθόδους κλωνοποίησης. Οι επιστήμονες επιλέγουν τις πιο όμορφες ράτσες προβάτων για να δημιουργήσουν κλώνους. Ο Titeuf τρομάζει… Είναι, κατά κάποιο τρόπο, σαν να διαλέγουν τον καλύτερο μαθητή της τάξης!

Μέχρι το τέλος Απριλίου, η Microids θα αποκαλύψει επίσης το reboot ενός τίτλου που προκάλεσε τεράστια αίσθηση τη δεκαετία του 2000. Μείνετε συντονισμένοι!

You may also like