fbpx
Home HOT Προτάσεις εβδομάδας απο τον Κρανιά Ανδρέα

Προτάσεις εβδομάδας απο τον Κρανιά Ανδρέα

Γράφει ο/η Ανδρέας Κρανιας

Σαν άλλος ένας Παρασκευάς Κουτσικος του gaming είμαι εδώ για άλλη μια Παρασκευή να μοιραστώ τις προτάσεις μου. Χωρίς περιττά λόγια, ας μπούμε στο ψητό, δύο παιχνίδια λοιπόν και μια εκπληκτική σειρά για binge watching!

1. BEEF (Netflix)

Το Beef είναι μια αμερικανική μίνι σειρά κατασκευασμένη το 2023 από τον Κορεάτη σκηνοθέτη Lee Sung Jin για το Netflix. Πρωταγωνιστούν οι Steven Yeun και Ali Wong ως Danny Cho και Amy Lau, δύο άνθρωποι που εμπλέκονται σε ένα περιστατικό οδικής οργής και βρίσκονται αντιμέτωποι μεταξύ τους. Σε βασικούς ρόλους εμφανίζονται οι Joseph Lee, Young Mazino, David Choe και Patti Yasutake. Η σειρά συνδυάζει στοιχεία μαύρης κωμωδίας και δράματος για να εξερευνήσει τις συνέπειες μιας απλής καθημερινής καταστροφής και την επίδραση που μπορεί να έχει στη ζωή των ανθρώπων.

Ένα παρολίγον ατύχημα σε ένα χώρο στάθμευσης μετατρέπει δύο ξένους σε εχθρούς. Η ανταλλαγή εκδικητικών πράξεων που αναπτύσσεται μεταξύ τους οδηγεί σε αυξανόμενες πράξεις εκδίκησης καθώς η Amy και ο Danny μαθαίνουν αντίστοιχα τα προσωπικά και οικογενειακά τους ιστορικά και γίνονται όλο και περισσότερο εμπλεκόμενοι στη ζωή ο ένας του άλλου με πολύ αρνητικές εκβάσεις. Μπορείτε να το βρείτε στο Netflix.

2. GhostWire Tokyo

Το παιχνίδι λαμβάνει χώρα στο Τόκιο, όπου οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο ενός χαρακτήρα που εξερευνά μια σκοτεινή και μυστηριώδη έκδοση της πόλης, που έχει κατακλυστεί από μυστηριώδεις εξαφανίσεις. Οι παίκτες πρέπει να αντιμετωπίσουν μυστηριώδεις εχθρούς και να ανακαλύψουν την αλήθεια πίσω από τις εξαφανίσεις.

Το GhostWire Tokyo έχει σχεδιαστεί ως παιχνίδι δράσης-περιπέτειας με στοιχεία τρόμου και επιβίωσης, ενώ οι παίκτες έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιούν μαγικές δυνάμεις για να αντιμετωπίσουν τους εχθρούς τους.

Το παιχνίδι ξεκινά με ένα πνεύμα  (Kazuhiko Inoue / Stephen Oyoung) που πετάει πάνω από μια σκηνή μιας τροχαίας σύγκρουσης. Το πνεύμα ψάχνει για ένα σώμα να καταλάβει και αποφασίζει να επιλέξει ένα αγόρι με το όνομα Akito Izuki (Kensuke Nishi / Cory Yee) που έχει μείνει αναίσθητο από το ατύχημα. Ο Akito ξυπνάει, ακόμα σε έλεγχο του σώματός του εκτός από το δεξί του χέρι, που ελέγχεται από το πνεύμα. Το παιχνίδι είναι διατίθεται δωρέαν στο Ps Plus Extra και Gamepass.

3.Immortals Fenyx Rising

Σας έλειψε μήπως καθολού το Assassins’ Creed Odyssey ή η ελληνική μυθολογία ; Σας έχω την λύση! Το Immortals Fenyx Rising είναι ένα action-adventure παιχνίδι φαντασίας που αναπτύχθηκε από την Ubisoft. Το παιχνίδι σας τοποθετεί στον ρόλο ενός ηρωικού μυθικού χαρακτήρα που αναλαμβάνει την αποστολή να σώσει τον κόσμο από τον κακό θεό Τάρταρο.

Στο Immortals Fenyx Rising θα εξερευνήσετε έναν μεγάλο, ανοιχτό κόσμο βασισμένο στη μυθολογία της αρχαίας Ελλάδας και θα αντιμετωπίσετε πολλούς μύθους και τέρατα. Το παιχνίδι προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από κατασκευές, οχήματα και ιππασία, καθώς και μάχες με τη χρήση μαγικών επιθέσεων και όπλων.

Επιπλέον, το Immortals Fenyx Rising προσφέρει μια ξεχωριστή, χιουμοριστική αφήγηση, καθώς η ιστορία περιλαμβάνει έναν αρκετά περίεργο θεό που συνομιλεί μαζί σας κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Συνολικά, το Immortals Phoenix Rising είναι ένα παιχνίδι δράσης και περιπέτειας με μια μοναδική αισθητική και μια ενδιαφέρουσα προσέγγιση στην αρχαία ελληνική μυθολογία. Μπορείτε να το παίξετε δωρεάν μεσω του Ps Plus Extra αλλα και Gamepass.

Beef ,φαντάσματα και θεοί, τρελό μιξ θα έλεγε κανείς ! Αυτά απο μένα Joystickαρες μου , τα λέμε ξανά σύντομα !

You may also like